Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Reîncepe UEFA Champions League. Juventus – Tottenham, marele meci al zilei

Marți seara se reia UEFA Champions League, cea mai tare competiție de fotbal la nivel de cluburi.

Kane este marea speranta a lui Tottenham in disputa cu Juventus

Sunt programate primele două meciuri din prima manșă a optimilor de finală.

Derbiul zilei, care va fi transmis în direct, de la 21.45, atât de Telekom Sport 1, cât și de PRO TV, este meciul dintre Juventus Torino și Tottenham Hotspur.

Mai experimentați la acest nivel, italienii pornesc favoriți, mai ales pentru că au și avantajul terenului propriu. Totuși, rămâne de văzut cum reușesc cei de la Juventus să treacă de problemele de efectiv pe care le au, Barzagli, Cuadrado, Dybala, Howedes, Matuidi și Liechtsteiner fiind incerți sau indisponibili.

Tottenham nu are probleme, cu excepția lui Alderweireld, și a câștigat de o manieră entuziasmantă o grupă complicată, cu Real Madrid și Borussia Dortmund. Însă englezii ne-au obișnuit în ultimii ani să se blocheze în meciurile cu adevărat importante, chiar dacă au, cel puțin în ofensivă, jucători de un real talent precum Eriksen, Dele Alli, sud-coreanul Son sau mai ales golgeterul Harry Kane.

Tot de la 21.45, pe Telekom Sport 2, se joacă meciul dintre FC Basel și Manchester City. Chiar dacă au obținut rezultate extrem de interesante în grupe, elvețienii sunt creditați cu șanse minime să reziste tăvălugului englez, în condițiile în care “Cetățenii” fac deja spectacol în Premier League și s-au setat pe modulul “beast mode” pentru cucerirea UEFA Champions League.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv