Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 
Joi, 5 octombrie, ora 21.45, TVR 1

FOTBAL: România – Kazahstan, în penultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Programul şi televizările meciurilor de joi

Joi seara încep meciurile din etapa a noua a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor.

Contra debuteaza ca antrenor pe banca nationalei de fotbal a Romaniei

Naţionala de fotbal a României dă piept cu echipa Kazahstanului pe teren propriu. Partida, care va avea loc pe Stadionul Ilie Oană, din Ploieşti, nu mai reprezintă niciun interes, ambele echipe fiind eliminate din lupta pentru calificare.

Totuşi, meciul aduce debutul ca selecţioner al lui Cosmin Contra, tehnician care a renunţat la colaborarea cu Dinamo Bucureşti pentru a-l înlocui pe tehnicianul german Christoph Daum.

Contra ştie că are nevoie de un parcurs bun în finalul acestor preliminarii, pentru a aborda calificările pentru Euro 2020 cu un moral ridicat.

Dar selecţionerul României vrea să profite de ocazie pentru a arunca în luptă şi câţiva jucători tineri, astfel că este foarte posibil ca în echipa noastră să apară fotbalişti precum Alexandru Ioniţă, Nicuşor Bancu sau Alexandru Băluţă.

În afară de meciul României, alte opt partide au loc joi seara în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, zona europeană.

Programul zilei arată astfel:

19.00, Armenia – Polonia (Digi Sport 1)

19.00, Azerbaidjan – Cehia

21.45, Anglia – Slovenia (Digi Sport 1)

21.45, Malta – Lituania

21.45, Muntenegru – Danemarca (Digi Sport 3)

21.45, Irlanda de Nord – Germania

21.45, România – Kazahstan (TVR 1)

21.45, San Marino – Norvegia

21.45, Scoţia – Slovacia (Digi Sport 2)

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv