Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: S-au stabilit semifinalistele din Europa League

Joi seara s-au jucat meciurile din manșa a doua a sferturilor de finală din Europa League.

Au fost meciuri spectaculoase, cu 17 goluri înscrise în total, cu rezultate surprinzătoare și cu o revenire istorică reușită de formația austriacă Red Bull Salzburg.

Gruparea antrenată de Marco Rose a prins semifinalele, deși pierduse în tur, cu 2-4, meciul cu Lazio Roma din deplasare.

Austriecii au făcut o repriză a doua formidabilă pe teren propriu și s-au impus cu 4-1, deși Lazio avea 1-0 în minutul 55.

Golgeterul Immobile a deschis scorul pentru Lazio, însă formația din Salzburg a răspuns rapid, prin Dabbur. A fost practic momentul psihologic al meciului.

Cei de la Red Bull Salzburg și-au dat seama că pot răsturna situația, dacă activează precum un grup unit, și i-au spulberat pe italieni cu alte trei goluri înscrise într-un interval de cinci minute.

Haidara, Hwang și Lainer au înfipt pumnale în inima lui Lazio și au eliminat echipa pentru care fundașul român Ștefan Radu a jucat 90 de minute în returul de la Salzburg.

O altă revenire spectaculoasă a reușit Olympique Marseille, formație care se califică en-fanfare în semifinale, deși pierduse cu 0-1 pe terenul lui RasenBallsport Leipzig.

Cu Payet și Thauvin în prim plan, francezii au predat o lecție de fotbal în meciul de pe teren propriu și s-au impus cu un categoric 5-2.

Deși lipsită de aportul a numeroși titulari, Sporting Lisabona a fost și ea la un pas de o surpriză de proporții în confruntarea cu Atletico Madrid.

După 0-2 în tur, portughezii s-au impus doar cu 1-0 pe teren propriu, dar au făcut-o la capătul unui meci în care și-au ridiculizat practic adversarii mult mai bine cotați și doar ghinionul a făcut ca Sporting să fie eliminată.

Portughezii au avut 56% posesia, 18-9 la șuturi spre poartă și 7-2 la șuturi pe poartă, deși Diego Simeone a aruncat în luptă toate armele grele, în frunte cu Griezmann și Diego Costa.

Ultima echipă calificată în semifinalele Europa League este Arsenal Londra. “Tunarii” au obținut un 2-2 pe terenul lui ȚSKA Moscova, după victoria din tur, 4-1, de pe teren propriu.

Tragerea la sorți pentru semifinale are loc vineri, iar partidele se vor disputa pe 26 aprilie, turul, și 3 mai, returul.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv