Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL! “Scandalagii” de la CFR Cluj își joacă soarta la “ruleta” Malmo!

Azi, în direct, de la ora 20:15, la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

După cum se știe, în turul II al preliminariilor Ligii Campionilor, CFR Cluj se bate cu Malmo pentru un viitor plin cu milioane de euro. Numai că, fotbaliștii  de la CFR Cluj, pe teren propriu, au pierdut partida cu 1-0!

CFR Cluj – Malmo, meci tut 0-1

În acestă seară, “Scandalagii” de la CFR Cluj joacă returul cu Malmo. Fotbaliștii clujenii trebuie să bage mingea “în ațe” cel puțin o dată și să nu primească gol ca să ajungă în prelungiri și, eventual, la ruleta loviturilor de pedeapsă sau, pentru a se califica după 90 de minute,  să înscrie cel puțin două goluri și să primească cu unul mai puțin.

Așadar, clujenii trebuie să înscrie dacă vor să mai joace fotbal în Europa. Practic, Țucudean și Omrani au ajuns în ingrata situația de a demonstra dacă sunt sau nu atacanții de valoare!

Conform GSP, celebrul Gabi Balint a atenționat zilele trecute că are informația potrivit căreia finanțatorul Neluțu Varga se va retrage de la ardeleni dacă echipa nu reușește să acceadă în grupele Ligii. Dar, cine îl crede pe Neluțu!

ECHIPELE PROBABILE după GSP

Malmo, Antrenor: Uwe Rosler: Dahlin – Larsson, L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg

Rezerve: Andersson – Gall, Innocent, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian

CFR Cluj, Antrenor: Antonio Conceicao: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Ţucudean

Rezerve: Vâtcă – Males, Păun, Lang, Ioniţă, Bordeianu, Peteleu

Arbitru: Andrew Dallas (Scoția) / A1: Graeme Stewart / A2: Douglas Ross

Stadion: Malmo New Stadium (21.000 de locuri)

Malmo – CFR Cluj se joacă azi, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.
7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv