Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Se încinge lupta în Liga I, cu opt etape înainte de finalul sezonului regulat

Joi s-au disputat ultimele trei meciuri din etapa a 18-a a Ligii I la fotbal.

Cel mai așteptat meci al zilei a fost duelul dintre Concordia Chiajna și CS Universitatea Craiova.

Oltenii s-au impus la pas, scor 3-1, grație unei jumătăți excelente de repriză, Koljic, Bărbuț și Cicâldău punctând în ultimele 20 de minute ale primei reprize.

În urma acestui rezultat, lupta pentru titlul de campioană a României s-a încins mai tare decât oricând.

Oltenii au profitat de pașii greșiți făcuți de FCSB, 2-4 la Sepsi Sf. Gheorghe, și Viitorul Constanța, 2-2 la Gaz Metan Mediaș, și s-au apropiat la un punct de Viitorul și la două puncte de FCSB.

Deși CFR Cluj pare că s-a desprins, având cinci puncte avans față de locul al doilea, după 3-0 la Dinamo, ardelenii nu pot stă liniștiți.

Pentru că, în condițiile în care punctele se vor înjumătăți la intrarea în play-off, ardelenii au în acest moment, practic, doar trei puncte avans față de FCSB și Viitorul Constanța și patru puncte avans față de CS Universitatea Craiova.

Iar Sepsi și Gaz Metan Mediaș, două echipe extrem de disciplinate și imprevizibile, pot produse surprize în condițiile în care ar intra în play-off, la momentul actual, cu deficit de doar șase puncte față de liderul la zi al Ligii I.

Cum însă mai sunt opt etape până la finalul sezonului regulat, lupta pentru calificarea în play-off este departe de a se fi încheiat. Astra Giurgiu, AFC Hermannstadt, Politehnica Iași și FC Botoșani stau la pândă, mai ales că banii din televizările pentru play-off sunt mai mulți, în timp ce dinamoviștii încă speră că Mircea Rednic va fi antrenorul care să producă minunea pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Oricum, indiferent de cine rămâne în play-out, lupta pentru salvarea de la retrogradare va fi ucigătoare, diferențele dintre echipe fiind extrem de mici.

La momentul actual, de exemplu, după înjumătățirea punctelor, ar rămâne doar trei puncte între locul 7, prima echipă din play-out, și formațiile care merg la baraj sau direct în Liga a doua.

Nici FC Voluntari nu și-a spus ultimul cuvânt în condițiile în care ilfovenii ar intra în play-out, la momentul actual, cu un deficit de doar trei puncte de prima echipă care se salvează.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv