Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Seară nebună, cu rezultate uluitoare şi aproape 4 goluri pe meci, în grupele UEFA Champions League

Marţi seara s-au jucat primele opt meciuri din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

A fost o seară nebună, cu partide în urma cărora s-au remarcat, într-un fel sau altul, formaţii precum Spartak Moscova, FC Liverpool, APOEL Nicosia sau RasenBallsport Leipzig.

În Grupa E, Liverpool a reuşit scorul zilei, 7-0, deşi a evoluat în deplasare, pe terenul slovenilor de la NK Maribor. Salah şi Firmino şi-au trecut în cont câte o dublă, iar Coutinho, Oxlade-Chamberlain şi Arnold au reuşit şi ei câte un gol. Englezii puteau înscrie şi mai mult, ei încheind disputa cu 28 de şuturi spre poartă şi 13 şuturi pe poartă.

Surprinzător, Spartak Moscova nu s-a lăsat mai prejos şi a fost aproape să egaleze recordul lui Liverpool, deşi a jucat împotriva unui adversar tare, FC Sevilla. Ruşii s-au impus clar, scor 5-1, la capătul unui meci în care olandezul Quincy Promes, 25 de ani, a făcut ce a vrut cu defensiva iberică şi şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive.

În ciuda acestor rezultate categorice, situaţia rămâne extrem de echilibrată în grupă. Liverpool şi Spartak Moscova au câte 5 puncte, Sevilla are 4 puncte, iar NK Maribor are un punct şi poate spera măcar la locul de Europa League.

În Grupa F, Manchester City conduce cu autoritate ostilităţile, 9 puncte din 9, după ce a trecut de Napoli, scor 2-1. Englezii au avut mai mereu iniţiativa şi s-au desprins rapid la 2-0, încă din minutul 13, dar italienii puteau da lovitura, dacă Mertens nu rata un penalty.

Şahtior Doneţk şi-a consolidat locul 2 în grupă, după ce s-a impus, cu 2-1, pe terenul formaţiei olandeze Feyenoord Rotterdam. Brazilianul Bernard a transformat în gol singurele şuturi pe poartă ale oaspeţilor.

În Grupa G, Beşiktaş Istanbul este lider autoritar, 9 puncte din 9, după ce s-a impus, scor 2-1, pe terenul lui AS Monaco. Cenk Tosun a reuşit o dublă şi a fost eroul unuia dintre cele mai echilibrate meciuri ale serii.

Pe locul 2 în grupă au urcat nemţii de la RasenBallsport Leipzig, care au trecut, scor 3-2, de o echipă mult mai experimentată precum FC Porto. 

Nemţii au dominat copios disputa (58% posesia, 21-9 la şuturi spre poartă), iar toate cele cinci goluri ale partidei au venit în prima repriză.

În sfârşit, în Grupa H par că zarurile au fost deja aruncate în privinţa echipelor care merg în optimi. Real Madrid şi Tottenham Hotspur au încheiat la egalitate, 1-1, şi au câte şapte puncte după trei meciuri.

Borussia Dortmund, singura formaţie care ar fi putut emite pretenţii, practic s-a autoeliminat după ce a făcut doar 1-1 pe terenul lui APOEL Nicosia.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv