Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Semifinale de foc în UEFA Champions League și Europa League

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele din UEFA Champions League și Europa League.

Culmea este că principalele favorite din ambele competiții se vor duela încă din faza semifinalelor, astfel că măcar teoretic finalele vor fi ceva mai dezechilibrate.

În UEFA Champions League avem Bayern Munchen – Real Madrid și FC Liverpool – AS Roma. Se joacă pe 24 aprilie la Liverpool, pe 25 aprilie la Munchen, pe 1 mai la Madrid și pe 2 mai la Roma.

Bayern are ocazia să-și ia revanșa, după ce anul trecut a fost eliminată de Real în sferturi, la capătul unei duble cu multe decizii controversate în favoarea spaniolilor.

FC Liverpool și, mai ales, AS Roma sunt revelațiile competiției. Englezii sunt mai obișnuiți cu asemenea faze ale competiției, dar este remarcabil modul în care echipa lui Jurgen Klopp s-a redresat după plecarea lui Coutinho.

Pe de altă parte, Roma facem cam cel mai bun sezon european din ultimele aproape trei decenii. Formația antrenată de a prins doar două finale de cupe europene. A pierdut finala Cupei Campionilor Europeni în 1984, chiar în fața lui FC Liverpool, și finala Cupei UEFA în 1991, în fața lui Internazionale Milano.

În semifinalele Europa League avem un duel de cinci stele între Arsenal Londra și Atletico Madrid, dar și un duel de foc între Olympique Marseille și Red Bull Salzburg.

Se joacă pe 26 aprilie la Marseille și Londra și pe 3 mai la Salzburg și Madrid.

Măcar teoretic, Arsenal și Atletico erau principalele favorite rămase în competiție. Însă Marseille și Salzburg au demonstrat joi seara că sunt capabile de orice și pot emite pretenții la câștigarea trofeului.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv