Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Steaua pierde puncte la Mediaş şi Viitorul se distanţează în fruntea Ligii I

Duelul dintre Gaz Metan Mediaş şi Steaua Bucureşti, unul dintre cele mai atractive din etapa a 25-a a Ligii I la fotbal, s-a încheiat, duminică seara, cu un scor egal, 1-1.

Steaua a deschis scorul în minutul 30, când Alibec l-a bătut pe goalkeeperul advers cu un şut spectaculos, la colţul lung. Medieşenii au egalat în startul reprizei a doua, când atacantul Daniel Sikorski, trecut prin curtea lui Bayern Munchen, şi-a demonstrat abilitatea de puncher adevărat.

La prima vedere, Steaua a scăpat ieftin din acest meci. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a fost dominată clar de o formaţie mult mai bine pregatită fizic. Acest lucru a fost remarcat imediat după meci şi de patronul Gigi Becali, care a precizat că nu a înţeles nimic din evoluţia echipei sale şi că la modul în care joacă Steaua nu merită calificarea în play-off.

Pe de altă parte, Steaua poate reclama neacordarea a două lovituri de pedeapsă după două intervenţii imprudente ale unor fundaşi adverşi.

De acest rezultat profită Viitorul Constanţa, formaţie care se distanţează la cinci puncte în clasamentul sezonului regulat şi ar urma să înceapă play-off-ul cu trei puncte peste Steaua.

Aflată pe locul 4 în acest moment, Gaz Metan Mediaş este aproape sigură de calificarea în play-off, deşi CFR Cluj are un meci în minus, iar Astra Giurgiu are două meciuri mai puţin disputate.

Într-un alt meci disputat duminică în Liga I, FC Botoşani a trecut, cu 3-1, de Pandurii Târgu Jiu şi rămâne favorită în lupta pentru locul 7, poziţie care ar putea asigura calificarea în cupele europene în condiţiile în care CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş sunt în insolvenţă.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv