Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Surprize uriașe în preliminariile UEFA Champions League. Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam sau Legia Varșovia, printre echipele eliminate

14 meciuri s-au jucat miercuri seara în preliminariile UEFA Champions League, iar cuvântul de bază a fost “surpriza”, pentru că au fost eliminate foarte multe echipe cu experiență la nivel înalt în această competiție.

Desi a dat o pasa de gol, Keseru nu a reusit sa o califice pe Ludogoret in play-off-ul UEFA Champions League

Dinamo Kiev, Ludogoreț Razgrad, Ajax Amsterdam, Legia Varșovia și Red Bull Salzburg erau creditate cu prima șansă în fața adversarelor, dar au părăsit competiția.

Una dintre marile surprize o reprezintă eliminarea ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipă care anul trecut a adunat cinci puncte în grupe, iar acum doi ani a ajuns chiar până în faza optimilor de finală.

Culmea, ucrainenii câștigaseră cu 3-1 meciul cu Young Boys Berna din tur, de pe teren propriu, dar nu au reușit să țină de rezultat în manșa a doua. Elvețienii au scos un nesperat 2-0 care le asigură calificarea grație numărului de goluri marcate în deplasare.

O altă mare surpriză o reprezintă eliminarea formației poloneze Legia Varșovia, echipă care anul trecut se bătea de la egal la egal, în grupe, cu Real Madrid sau Sporting Lisabona. Acum, polonezii părăsesc competiția pe ușa din dos, după 1-0 și 1-3 cu FC Astana, din Kazahstan.

După ce a revenit de la 1-2 în dubla cu Zalgiris Vilnius, din turul II preliminar, și s-a calificat cu 5-3 la general, Ludogoreț Razgrad nu a mai reușit miracolul și în turul III preliminar. Bulgarii au fost eliminați la numărul de goluri marcate în deplasare de Hapoel Beer Sheva, după 0-2 în deplasare venind doar un 3-1 acasă.

Nice, bronzul din Ligue I în sezonul precedent, a demonstrat că nu stă doar în talentul lui Mario Balotelli (accidentat) și a obținut un 2-2 pe terenul lui Ajax Amsterdam, suficient cât să o elimine pe puternica formație olandeză.

Olympiakos Pireu, Celtic Glasgow, FC Copenhaga, APOEL Nicosia, Maribor, Qarabag Agdam, FC Astana, NK Rijeka, Hapoel Beer Sheva, Slavia Praga, FC Sevilla, Napoli, FC Liverpool, ȚSKA Moscova, Sporting Lisabona, FCSB, Young Boys Berna, Nice, Hoffenheim și Istanbul Bașakșehir sunt cele 20 de echipe calificate în play-off-ul din grupele UEFA Champions League.

Tragerea la sorți va avea loc vineri, la Nyon, iar adversarul lui FCSB, singura reprezentantă a României în această fază a competiției, va fi ales dintre Napoli, Liverpool, Sporting Lisabona, ȚSKA Moscova și Sevilla.

Viitorul Constanța merge în play-off-ul Europa League, alături de echipe precum Ajax Amsterdam, Ludogoreț Razgrad, Red Bull Salzburg, BATE Borisov, AEK Atena, FC Bruges, Vardar Skopje, Viktoria Plzen, Dinamo Kiev, Hafnarfjordur, Legia Varșovia, Partizan Belgrad sau Rosenborg Trondheim.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv