Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

FOTBAL: Universitatea Craiova, ca și calificată în finala Cupei României

Universitatea Craiova este aproape sigură de calificarea în Cupa României la fotbal, după demonstrația de forță din confruntarea cu FC Botoșani de joi seara, de pe teren propriu, din prima manșă a semifinalelor.

Oltenii s-au impus la scor, 5-1, la capătul unui meci în care au fost mult mai eficienți, dar, surprinzător, și victimele unor decizii discutabile ale brigăzii de arbitri.

Eroul meciului a fost Alexandru Băluță, autorul unei triple. Au mai punctat pentru gazde Gustavo Vagenin, din penalty, și Alexandru Mitriță.

Florin Acsinte a înscris golul de onoare al oaspeților, iar FC Botoșani are nevoie de un miracol pentru a întoarce acest rezultat în retur.

În prima semifinală, AFC Hermannstadt, revelația competiției, s-a impus, scor 1-0, împotriva formației Gaz Metan Mediaș. Bogdan Rusu a înscris singurul gol al meciului. Sibienii au ratat ocazia de a câștiga la un scor mai liniștitor, deși au avut om în plus încă din minutul 8, după eliminarea lui Joao Diogo.

3 Shares