Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Universitatea Craiova – Dinamo 2-2, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon

Duelul dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, cel mai aşteptat meci din etapa a 10-a a Ligii I la fotbal, s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Cum era de aşteptat, partida a fost una extrem de încinsă, dar şi spectaculoasă, oltenii fiind mai mereu la conducerea jocului.

În ciuda acestui aspect, Dinamo a condus cu 2-0 până în minutul 75, Rivaldinho şi Salomao profitând la maxim de două momente de uluială ale defensivei adverse.

Craiova a crezut, însă, în permanenţă în şansa ei. Chiar şi la 0-1, spre finalul primei reprize, când oltenii încă aveau om în minus, elevii lui Devis Mangia l-au pus la grea încercare pe Jaime Penedo.

Golurile de 2-2 au venit în ultimul sfert de oră, când cele două formaţii jucau 10 la 10. Băluţă şi Burlacu au făcut şah-mat apărarea adversă şi au punctat pentru un egal nesperat.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne în afara locurilor de play-off, în timp ce Universitatea Craiova ar putea fi depăşită de FCSB şi Astra Giurgiu.

Însă cel mai mult rezultatul o avantajează pe CFR Cluj, formaţie care, în cazul unei victorii obţinute pe terenul Concordiei Chiajna, s-ar putea distanţa la cel puţin patru puncte de locul al doilea.

În celelalte meciuri disputate până acum în etapa a 10-a a Ligii I, FC Botoşani s-a impus cu 2-0 la Juventus Bucureşti, CSM Politehnica Iaşi a trecut cu 2-1 de FC Voluntari, iar ACS Politehnica Timişoara şi Sepsi Sf. Gheorghe au încheiat la egalitate, 0-0.

Duminică avem Concordia Chiajna – CFR Cluj (18.00) şi FCSB – Gaz Metan Mediaş (20.30), iar luni runda se încheie cu duelul dintre Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa, meci programat a avea loc de la ora 20.30.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv