Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Universitatea Craiova, eliminată de puternica AC Milan din Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminată încă din turul III al Europa League, după ce a pierdut, scor 0-1 și 0-2, dubla manșă cu puternica formație italiană AC Milan.

Învingătoarea în tur, în România, cu 1-0, Milan și-a impus cu greu cuvântul și în returul de pe San Siro, deși circa 65.000 de tifossi se așteptau la un festival de goluri de la vedetele aduse cu multe zeci de milioane de euro de noii patroni ai echipei.

Bonaventura a deschis scorul încă din minutul 9, după o centrare gestionată prost de defensiva noastră, însă la 1-0 pentru italieni Universitatea a avut câteva momente favorabile, totul culminând cu o nouă ocazie uriașă ratată de Mitriță, fotbalist care, ca și în tur, l-a luat la țintă pe Donnarumma dintr-o poziție excelentă.

În minutul 52, Cutrone, noul puști-minune propus de Milan, a făcut 2-0 pentru gazde, dintr-o fază suspectă de offside, însă a fost golul care a înlăturat orice dubiu care mai exista asupra calificării și a fost reușita care a turnat plumb în bocancii craiovenilor.

Oamenii lui Devis Mangia nu și-au mai revenit până la final, iar Universitatea părăsește Europa League încă din turul III preliminar, după 0-3, la general, cu AC Milan.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv