Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

FOTBAL: Universitatea Craiova și-a vândut scump pielea cu Milan

La mai mult de un deceniu de la ultima apariție în cupele europene, Universitatea Craiova a debutat cu o înfrângere în Europa League, oltenii pierzând partida de joi seara, scor 0-1, cu AC Milan de pe teren propriu, din prima manșă a turului III preliminar.

 

Oltenii au avut în față un adversar mult mai bine cotat, dar care încă se caută după ce a adus în această vară o echipă întreagă.

Și după cum anunțau, jucătorii Universității au evoluat cu nonșalanță, fără emoții, reușind să-și vândă scump pielea împotriva unei echipe care visează să redevină o mașină de cucerit trofee.

Universitatea putea deschide scorul repede, dar Mitriță, scăpat singur cu Donnarumma, a șutat slab spre colț și i-a permis goalkeeperului italian să respingă in extremis, profitând și de alonja impunătoare.

Răspunsul lui Milan a venit imediat. Cutrone, noul puști-minune propus de italieni, a pătruns în forță pe dreapta și a șutat la colțul scurt, Calancea reușind să respingă cu ajutorul barei.

Soarta meciului s-a decis în ultimul minut al primei reprize. Elvețianul Ricardo Rodriguez a executat cu mult efect o lovitură liberă din lateral dreapta, iar Calancea, lipsit de experiență și păcălit de mișcarea jucătorilor din fața sa, a fost depășit de traiectoria balonului.

Universitatea a jucat cu dezinvoltură în partea a doua a jocului, și-a masat adversarul în propria jumătate, dar s-a apropiat rar de poarta adversă, în special și din cauza diferenței de gabarit dintre cele două formații.

S-a terminat Universitatea Craiova – AC Milan 0-1, la capătul unei evoluții remarcabile a oltenilor, evoluție care ne dă speranțe că trupa lui Devis Mangia va pune probleme și în Italia.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv