Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Joi, 17 august, ora 21.45, LIVE pe TVR 1

FOTBAL: Viitorul Constanța, prima bătălie pentru calificarea în grupele Europa League

Joi seara sunt programate meciurile din prima manșă a play-off-ului din Europa League.

Viitorul Constanța, campioana României en-titre, este singura reprezentată a țării noastre în această fază a competiției. Elevii lui Gheorghe Hagi urmează să dea piept joi seara, în prima manșă din play-off, cu austriecii de la Red Bull Salzburg.

Partida de la Ovidiu se anunță a fi una extrem de interesantă în condițiile în care se întâlnesc, practic, două campioane. Atât Viitorul Constanța, cât și Red Bull Salzburg au ajuns în play-off-ul Europa League după ce au fost eliminate din preliminariile UEFA Champions League.

Însă dacă Viitorul a fost surclasată de APOEL Nicosia, 4-1 la general, Red Bull Salzburg a părăsit competiția după două egaluri cu NK Rijeka, 1-1 acasă și 0-0 în deplasare.

Deși nu mai au strălucirea din anii precedenți, austriecii sunt mari favoriți în fața Viitorului, mai ales din cauza formei proaste a echipei noastre care nu se regăsește după ce a renunțat la mai mulți titulari din sezonul precedent.

Austriecii au un proiect de echipă asemănător cu cel de la Viitorul, bazându-se pe foarte mulți fotbaliști tineri și talentați, dar, spre deosebire de campioana României, formația antrenată de Marco Rose se bazează pe jucători din 11 țări diferite, de pe patru continente.

Iar ambițiile sunt maxime, astfel că Red Bull a venit în România să tranșeze calificarea încă din prima manșă, mai ales că vrea să crească cota unor fotbaliști precum Valentino Lazaro pentru a-i vinde pe bani frumoși și a anula ratarea zecilor de milioane de euro din grupele UEFA Champions League.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv