Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul Constanța – Red Bull Salzburg în play-off-ul din Europa League

Viitorul Constanța, campioana României la fotbal, a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League.

Formația antrenată de Gheorghe Hagi a evitat adversari extrem de tari precum Everton sau Athletic Bilbao și va da piept cu echipa austriacă Red Bull Salzburg.

Prima manșă va avea loc pe 17 august, la Ovidiu, în timp ce returul se va desfășura pe 24 august, în Austria.

Chiar dacă a evitat echipe precum Bilbao sau Everton, iar Red Bull Salzburg nu pare să mai fie echipa care în 2014 și în 2015 ajungea până în primăvara europeană, Viitorul va avea o misiune extrem de dificilă, mai ales că echipa antrenată de Gheorghe Hagi a arătat deplorabil în acest start de sezon.

Influența celor de la Red Bull a făcut ca gruparea din Salzburg să domine campionatul Austriei, câștigând titlul de patru ori la rând în ultimele patru sezoane.

Însă Salzburg nu a strălucit în preliminariile UEFA Champions League, ratând mai mereu calificarea în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi.

Și anul acesta s-a întâmplat la fel, Salzburg fiind eliminată de NK Rijeka, 0-0 în Croația și 1-1 în Austria. 

Marco Rose, antrenorul lui Red Bull Salzburg, se bazează pe o multnațională, gruparea austriacă având în lot jucători din Austria, Brazilia, Mali, Croația, Germania, Israel, Kosovo, Japonia, Coreea de Sud, Ghana și Norvegia.

Vedetele echipei sunt fundașul croat Duje Caleta Car, fotbalist care la 20 de ani are deja 127 de meciuri jucate la nivel de seniori și este considerat o mare speranță a fotbalului mondial, decarul Valentino Lazaro, 4 selecții în naționala Austriei la doar 21 de ani, kosovarul Valon Berișa, 20 de selecții pentru Norvegia și 6 pentru Kosovo la doar 24 de ani, Christoph Leitgeb, 41 de selecții în naționala Austriei, și atacantul norvegian Gulbrandsen, fotbalist trecut și pe la New York Red Bulls.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv