Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul și FCSB dau bătăliile decisive pentru calificarea în play-off-ul UCL. Programul complet al meciurilor

Miercuri seara sunt programate 14 meciuri din manșa a doua a turului III preliminar al UEFA Champions League.

 

Printre echipele implicate se află și cele două reprezentante ale României, campioana Viitorul Constanța și vicecampioana FCSB.

Prima va intra în scenă, de la ora 20.00, Viitorul Constanța, formație care joacă în deplasare cu APOEL Nicosia, campioana Ciprului.

Deși s-a impus în tur, cu 1-0, Viitorul trebuie să tragă din greu pentru a ajunge în play-off-ul UCL. APOEL reprezintă o echipă cu multă experiență la acest nivel, care știe să gestioneze momentele dificile și care se bazează pe o galerie extrem de încinsă. Mai mult, ciprioții sunt mult mai obișnuiți cu condițiile în care se va disputa meciul, specialiștii anunțând că la ora partidei, la Nicosia, s-ar putea resimți o temperatură de circa 40 de grade Celsius.

De la 21.15, FCSB joacă în deplasare cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei. În tur a fost 2-2, la capătul unei dispute echilibrate.

Teoretic, cehii au prima șansă, dar Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se bazează pe plusul de valoare individuală avut de unii dintre jucătorii săi.

Viktoria Plzen nu a impresionat la București, dar cehii reprezintă un grup experimentat și disciplinat. Nu în ultimul rând, Viktoria se bazează pe fotbaliști cu talie care pot domina duelul aerian cu o echipă, FCSB, care are numeroase probleme la acest capitol.

Miza partidelor jucate de echipele noastre este una uriașă. Cine trece cu bine de acest tur are asigurată calificarea măcar în grupele Europa League, ceea ce înseamnă un bonus financiar de cel puțin 8 milioane de euro.

Programul complet al meciurilor de miercuri seara:

20.00, APOEL Nicosia – Viitorul Constanța (TVR 2, în tur 0-1)

20.00, BATE Borisov – Slavia Praga (0-1)

20.00, ȚSKA Moscova – AEK Atena (2-0)

20.45, Bașakșehir – FC Bruges (3-3)

21.00, FC Copenhaga – Vardar Skopje (0-1)

21.15, Viktoria Plzen – FCSB (TVR 1, 2-2)

21.15, Young Boys Berna – Dinamo Kiev (1-3)

21.30, Hafnarfjordur – Maribor (0-1)

21.30, Ludogoreț – Hapoel Beer Sheva (0-2)

21.45, Ajax Amsterdam – Nice (1-1)

21.45, Legia Varșovia – FC Astana (1-3)

21.45, Olympiakos Pireu – Partizan Belgrad (3-1)

21.45, NK Rijeka – Red Bull Salzburg (1-1)

21.45, Rosenborg – Celtic (0-0)

Qarabag Agdam, campioana din Azerbaidjan, s-a calificat deja în play-off-ul UEFA Champions League. După ce au făcut 0-0 acasă, azerii s-au impus marți seara, scor 2-1, pe terenul campioanei Moldovei, Șeriff Tiraspol.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv