Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul trece greu de campioana din Cipru. Trupa lui Hagi speră, totuși, la o calificare de vis în play-off-ul UCL

Viitorul Constanța, campioana României la fotbal, a debutat cu o victorie în preliminariile UEFA Champions League, trupa antrenată de Gheorghe Hagi câștigând miercuri seara, scor 1-0, meciul cu APOEL Nicosia de pe teren propriu, din prima manșă a turului III preliminar.

Cele două formații nu și-au oferit niciun moment de tatonare, astfel că a rezultat un meci spectaculos, cu numeroase șuturi spre poartă, dar cu foarte puține șuturi care și-au atins ținta.

Ciprioții au fost mai periculoși în prima repriză, apărarea Viitorului făcând față cu greu în anumite momente ale jocului. Totuși, inspirația lui Gheorghe Hagi a schimbat fața jocului după pauză.

Hagi a forțat cu Vînă în locul lui Marius Constantin și l-a aruncat în luptă pe starul în devenire Florinel Coman, iar acesta din urmă a făcut deranj mare pe flancul drept al apărării cipriote.

Singurul gol al meciului a venit însă în minutul 75, când Ganea a executat perfect o lovitură liberă de la 30 de metri, lăsându-l fără replică pe Boy Waterman, portar olandez de 33 de ani cu 136 de meciuri jucate la nivel înalt, în campionatul Olandei, și cu 13 selecții la naționala de tineret a Olandei.

Florinel Coman putea să facă 2-0 după o fază spectaculoasă în care i-a rupt frânele adversarului direct, dar șutul său din unghi a fost reținut în doi timpi de același Waterman.

Finalul meciului a fost unul încins. Țucudean a avut o intervenție aiurea la Waterman și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Chiar și așa, APOEL nu a reușit să modifice situația de pe tabela de marcaj astfel că Viitorul și-a trecut în cont prima victorie din istoria clubului în cupele europene.

Returul de la Nicosia va avea loc pe 2 august, de la 20.00, ora României.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv