Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

(FOTO) Atmosfera relaxantă la antrenamentele tenismenilor români. Noul sezon bate la uşă

Într-o perioadă în care mai toţi românii se gândesc la petrecerea dintre ani, tenismenii de la noi şi-au luat deja tălpăşiţa şi se pregătesc, peste mări şi ţări, de startul noului sezon.

Alexandra Dulgheru, Horia Tecau, Jacqueline Cristian, Victor Crivoi si Monica Niculescu, de la stanga la dreapta

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru sau Horia Tecău sunt doar câţiva dintre tenismenii români implicaţi în turneele care vor debuta oficial chiar pe 1 ianuarie 2018.

Iar cei mai mulţi dintre aceşti tenismeni s-au antrenat împreună la Centrul Naţional de Tenis, din Bucureşti, sau la Complexul Olimpic Izvorani.

Simona Halep si Alexandra Dulgheru

Câteva poze postate de Alexandra Dulgheru pe pagina ei de Facebook ne arată că tenismenii români au avut parte de atmosferă relaxantă la antrenamente şi că ei formează, practic, o mare familie ce le-a permis să se menţină în circuit la un nivel cât mai ridicat.

Săptămâna viitoare, Sorana Cîrstea va evolua la Brisbane, iar Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru şi Irina Bara vor evolua la Shenzhen.

Alexandra Dulgheru, Jacqueline Cristian si Monica Niculescu

Marius Copil, cel mai bine cotat tenismen român la simplu, va evolua la Doha, turneu dotat cu premii în valoare de aproape 1,4 milioane de dolari.

Cei mai multi dintre tenismenii romani, adunati la o gala speciala la Stejarii Country Club
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv