Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Georgia Crăciun a câștigat turneul de tenis de la Varna

Georgia Crăciun, 19 ani, locul 644 mondial, a câștigat, sâmbătă, turneul feminin de tenis de la Varna (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

sursa foto opentenis.ro

Georgia, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, a făcut senzație în finala din Bulgaria, reușind să o surclaseze pe norvegianca Ulrikke Eikeri, principala favorită a competiției și ocupanta locului 256 mondial.

A fost 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat 82 de minute și care i-a adus sportivei noastre al cincilea trofeu din carieră, după cele două cucerite în Antalya și cele câștigate la Curtea de Argeș și București.

Și alte sportive din România au ajuns în fazele superioare ale unor turnee ITF disputate în această săptămână.

Elena Gabriela Ruse, favorită 7, joacă în semifinalele turneului de 25.000 de dolari de la Santa Margherita (Italia), urmând să dea piept cu Anastasia Zarycka, din Cehia.

Irina Bara joacă finala turneului de dublu de la Biarritz (Franța), competiție dotată cu premii în valoare de 80.000 de dolari. Ea și rusoaica Valentyna Ivakhnenko se înfruntă cu belgiencele Yseline Bonaventure și Helene Scholsen.

Gabriela Tătăruș joacă finala turneului de dublu de la Cairo (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari. Ea și belgianca Chelsea Vanhoutte se înfruntă cu rusoaicele Anna Morgina și Elina Nepliy.

28 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv