Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

GIMNASTICĂ: Larisa Iordache, bronz la Campionatul Mondial

Larisa Iordache, cea mai bună gimnastă româncă a momentului, a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Glasgow.

sursa foto: Facebook Larisa Iordache
sursa foto: Facebook Larisa Iordache

Reuşita Larisei este senzaţională dacă ne gândim că ea a fost doar a 16-a în calificări, cu 55,698 puncte, la aproape şase puncte de lider, americanca Simone Biles.

Mult mai sigură pe ea în competiţia propriu-zisă, Larisa şi-a îmbunătăţit rezultatele şi a încheiat finala cu 59,107 puncte, la doar 0,209 puncte de americanca Gabby Douglas, vicecampioana mondială, şi la aproape 1,3 puncte de campioana mondială, Simone Biles.

Şi Laura Jurcă, cealaltă reprezentantă a României din finală, a avut o prestaţie mult mai bună decât în calificări şi a încheiat competiţia pe locul al optulea, la aproape 2,4 puncte de podium.

Bronzul obţinut joi seara de Larisa Iordache este prima medalie obţinută de delegaţia României la Campionatul Mondial. Mai avem speranţe în finala masculină de sărituri, după ce veteranul Marian Drăgulescu a avut al treilea rezultat al calificărilor. Cristian Băţagă s-a calificat şi el în finala de individual compus, dar are şanse minime la medalii.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv