Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Gino Iorgulescu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Luni, la sediul LPF, a avut loc o şedinţă a reprezentanţilor cluburilor de fotbal din Liga I.

sursa foto prosport.ro

Cu această ocazie s-a supus la vot desemnarea noului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Pentru acest post s-au bătut Gino Iorgulescu, preşedintele în exerciţiu al LPF, şi Sorin Drăgoi, preşedintele Consiliului de Administraţie al ACS Politehnica Timişoara.

Deşi s-a spus despre Drăgoi că a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, şi că este tipul de personaj care poate să scoată bani şi din piatra seacă, şeful lui Poli Timişoara a fost bătut clar de Gino Iorgulescu, cel care şi-a asigurat, practic, un nou mandat de şef al LPF.

Drăgoi a dat asigurări inclusiv că vine cu un sponsor care pune la bătaie un milion de euro pentru organizarea unui campionat de tineret-speranţe în care să evolueze echipele de tineret ale formaţiilor din Liga I.

Însă un interviu dat de Liviu Dragnea, care s-a arătat deranjat de faptul că Drăgoi i-a spus numele şi care a anunţat că are o relaţie veche de prietenie cu Gino Iorgulescu, a rezolvat soarta alegerilor.

Gino Iorgulescu a obţinut 13 dintre cele 14 voturi exercitate, singurul club care a votat contra fiind chiar ACS Politehnica Timişoara, echipa condusă de Drăgoi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv