Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Halep – Şarapova, duelul declaraţiilor

Simona Halep a debutat, duminică, la Turneul Campioanelor, românca reuşind o victorie zdrobitoare, 6-0, 6-3, cu italianca Flavia Pennetta, nimeni alta decât campioana de la US Open.

sursa foto: sptfm.ro
sursa foto: sptfm.ro

Simona nu i-a lăsat nicio şansă adversarei sale, deşi Flavia a încercat o revenire fulgerătoare în setul al doilea. Simona s-a instalat deja în fruntea clasamentului grupei din care face parte, dar pentru constănţeancă urmează cel mai greu meci al finalului de sezon, derby-ul cu Maria Şarapova.

Chiar dacă rusoaica nu a practicat un joc tocmai strălucit în prima etapă, Şarapova a reuşit să revină de la 0-1 la seturi şi să se impună cu 4-6, 6-3, 6-4, împotriva polonezei Agnieszka Radwanska.

Simona trebuie să treacă peste palmaresul meciurilor directe, nu a bătut-o niciodată pe Şarapova, şi să dea lovitura marţi, mai ales în condiţiile în care rusoaica a luat-o peste picior în mai multe rânduri pe sportiva noastră.

Printre altele, Şarapova s-a întrebat cum este posibil ca anumite jucătoare (cu trimitere directă la Halep) să ajungă pe locul al doilea mondial fără să câştige vreun turneu important. De asemenea, rusoaica s-a luat de Halep şi în momentul în care românca i-a urat Serenei Williams să câştige US Open-ul încă dinainte ca turneul să înceapă.

Mult mai moderată în declaraţii, Simona a recunoscut că nu a făcut chiar cel mai bun meci împotriva Pennettei şi că ştie că pentru o bate pe Şarapova trebuie să fie “mult mai încrezătoare în forţele mele, mai puternică şi mai agresivă”.

Până la meciul de marţi, dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, luni sunt programate partidele din Grupa Albă, Garbine Muguruza – Lucie Safarova şi Petra Kvitova – Angelique Kerber.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv