Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

HANDBAL: Cristina Neagu, desemnată de fani cea mai bună jucătoare a lumii

Iubitorii handbalului au fost invitați să voteze, pe site-ul Federației Europene, cele mai bune handbaliste din lume pentru anul 2017.

Iar rezultatul a scos la iveală faptul că Cristina Neagu, echipiera formației CSM București, continuă să se bucure de admirația fanilor, deși naționala României a avut un parcurs dezastruos la Campionatul Mondial din Germania, încheind competiția abia pe locul 10.

Peste 40.000 de iubitori ai handbalului au participat la acest vot, iar circa 52% dintre aceștia au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai bună jucătoare din lume în 2017.

Sportiva noastră a fost urmată în clasament de unguroaica Anita Gorbicz, care a obținut în jur de 40% din voturi. Asta deși nici Ungaria nu a strălucit la Campionatul Mondial, bifând doar un loc 15.

Podiumul a fost completat de Nora Mork. Deși era considerată mare favorită la câștigarea votului, fiind golgetera Campionatului Mondial, cu 66 de goluri înscrise, norvegianca a obținut doar 4% din voturi.

Rezultatul îi dă speranțe Cristinei Neagu că va obține pentru a patra oară în carieră titlul de cea mai bună jucătoare a lumii, titlu pe care urmează să-l acorde Federația Internațională.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv