Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București, calificare chinuitoare în Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM București, campioana României la handbal feminin, s-a calificat pentru a treia oară la rând în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Succesul este unul pe deplin meritat, dar obținut mai greu decât se aștepta multă lume, deși formația noastră câștigare la 13 goluri diferență meciul tur din dubla cu Metz din sferturile de finală.

Duminică seara, CSM București a pierdut returul din Franța, dar a făcut-o la doar șapte goluri diferență, 20-27.

A fost însă un meci care ne-a lăsat un ușor gust amar. Metz a controlat jocul cu autoritate în primele 40-45 de minute, a avut cinci goluri avans la pauză, 14-9, și s-a distanțat chiar la nouă goluri diferență în repriza a doua, când franțuzoaicele au avut 19-10, 20-11, 21-12, 22-13 și 25-16.

Din fericire, pe fondul oboselii, jucătoarele de la Metz și-au pierdut inspirația pe final, lucru care în cele din urmă ne-a adus un rezultat mulțumitor măcar în privința calificării.

Însă este cert că pentru a face față cu brio la Final Four-ul de la Budapesta, CSM București trebuie să-și ridice mult nivelul jocului, eventual să evolueze cam la fel ca în meciul tur cu Metz, câștigat cu 34-21.

Misiunea va fi una dificilă. Rivalele CSM-ului la câștigarea Ligii Campionilor sunt Gyor (30-28 și 26-20 cu Buducnost), Rostov (32-22 și 31-29 cu Ferencvaros) și Vardar (32-25 și 24-23 cu Midtjylland).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv