Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București, pas mare către sferturile de finală ale Ligii Campionilor

CSM București, campioana României la handbal feminin, a făcut, vineri seara, un pas mare către calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Echipa noastră a trecut fără mari probleme, scor 28-22, de formația maghiară Gyori ETO, principala adversară din Grupa I.

Încurajate de cele trei victorii obținute înainte la București, împotriva CSM-ului, unguroaicele au început mai bine partida din Sala Polivalentă.

Gyori a avut 2-0 și 3-1, dar campioana României a echilibrat rapid situația și a început să se distanțeze constant pe tabelă. 

Gyori a mai avut zvâcniri minime la 9-8 și 11-10, dar CSM a controlat finalul primei reprize și s-a distanțat decisiv în partea a doua a disputei.

A fost un nou meci mare făcut de Cristina Neagu și Paula Ungureanu, dar o partidă magnifică făcută de norvegianca Amanda Kurtovic, handbalistă născută în Suedia și care a punctat de 8 ori pentru CSM.

Campioana României își consolidează locul 1 într-o grupă din care mai fac parte Rostov, Nykobing, Krim și Midtjylland. În plus, abordăm cu mai multă încredere partidele următoare. 

CSM merge la Ikast, pentru meciul cu Midtjylland, pe 4 februarie, iar apoi primește replica lui Rostov pe 11 februarie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv