Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, campioana europeană en-titre la handbal feminin, s-a calificat, vineri seara, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Formaţia noastră a trecut greu, scor 28-26, de Krim Mercator, pe teren propriu, după ce adversarele aveau două goluri avantaj, cu circa un sfert de oră înainte de finalul disputei.

Acuzată că nu vrea să-şi prelungească acordul cu CSM, deşi i se oferă un salariu uriaş, suedeza Isabelle Gullden a demonstrat că este o profesionistă desăvârşită şi a câştigat meciul aproape de una singură, prin cele 10 goluri marcate.

În urma acestui succes, CSM şi-a asigurat matematic accederea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Formaţia noastră este pe locul 3 în Grupa Principală II, însă are şanse minime să mai urce măcar o poziţie în clasament, pentru a evita un duel, în faza următoare a competiţiei, cu Vardar sau Ferencvaros, formaţii care domină cu autoritate Grupa Principală.

Pentru a evita un duel cu una dintre cele două puternice echipe, CSM trebuie să câştige la codaşa Esbjerg, în ultima etapă, Larvik să piardă la Midtjylland şi acasă cu Gyor, iar Midtjyllans să nu câştige la Krim.

Câştigătoarele celor patru meciuri din sferturile de finală se vor califica în Final Four-ul competiţiei.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv