Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București se împiedică de Rostov, dar obține calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

CSM București, campioana României la handbal feminin, s-a calificat, duminică seara, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Asta în ciuda faptului că CSM a obținut doar un egal, 22-22, pe teren propriu, cu formația rusă Rostov pe Don.

Cristina Neagu și Amanda Kurtovic au înscris câte cinci goluri pentru echipa noastră, dar CSM-ul a avut mult de suferit la capitolul eficiență, Neagu și Kurtovic, de exemplu, reușind un total de 10 goluri însă din 22 de aruncări.

CSM București merge în faza sferturilor de finală cu trei etape înainte de finalul grupelor, având șapte puncte avans față de Krim, prima formație aflată sub linie.

Totuși, campioana României va avea o misiune dificilă în ultimele trei runde. Avem nevoie de cât mai multe puncte pentru a evita să ajungem pe locul 3 sau chiar 4 și pentru a evita astfel formații precum Vardar Skopje sau Metz, echipe care domină Grupa II.

CSM joacă luni, pe 26 februarie, la Gyori, în Ungaria, duminică, pe 4 martie, cu Midtjylland, pe teren propriu, și sâmbătă, pe 10 martie, la Rostov pe Don, în Rusia.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv