Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Impresionant! Edris Fetisleam a câștigat turneul din Antalya fără set pierdut

Edris Fetisleam, una dintre marile speranțe ale tenisului masculin românesc, a câștigat, duminică, turneul de 15.000 de dolari din Antalya (Turcia).

sursa foto Cristian Rus Photography

Este primul turneu câștigat de Fetisleam la seniori, iar românul a avut o săptămână încântătoare în Turcia reușind să-și adjudece trofeul fără să cedeze vreun set în șapte partide, deși a urcat din calificări pe tabloul principal.

Duminică, în finală, Fetisleam, 19 ani, locul 1.271 mondial, s-a impus, cu 7-6, 6-1, în duelul cu italianul Dante Gennaro, al cincilea favorit al competiției și un jucător aflat pe locul 523 mondial.

Ca și în precedentele tururi, Fetisleam a controlat jocul, iar momentul decisiv s-a produs în tiebreak-ul primului set când românul s-a impus, cu 10-8, și a răpus orice urmă de speranță pe care Gennaro o mai avea pentru câștigarea partidei.

Rezultatul excelent din Antalya îi va permite lui Edris să pătrundă între cei mai buni 1.000 de jucători ai lumii și să evite să mai joace calificări cel puțin la turneele de 15.000 de dolari.

Tot duminică, Arina Gabriela Vasilescu, 21 de ani, locul 957 mondial, a câștigat turneul feminin de 15.000 de dolari de la Sharm El Sheikh (Egipt), 6-1, 6-4 cu rusoaica Anna Pribylova, favorită 7, iar Ilona Ghioroaie, 20 de ani, locul 450 mondial, a câștigat turneul feminin de 15.000 de dolari de la Monastir (Tunisia), 6-1, 6-3 cu americanca Chiara Scholl, principala favorită a competiției.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv