Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Început de zi cu ghinion pentru românii de la Wimbledon. Marius Copil și Ana Bogdan au fost eliminați

Patru români erau programați să joace marți la Wimbledon, iar primii doi sportivi, Marius Copil și Ana Bogdan, au cedat deși au fost implicați în meciuri extrem de electrizante.

Ana Bogdan, locul 59 mondial, a avut-o în față pe Lara Arruabarrena, din Spania, ocupanta locului 88 mondial.

Sportiva noastră, afectată de probleme medicale în ultima perioadă, a luptat eroic dar, în cele din urmă, a trecut să se recunoască învinsă.

A fost 6-1, 3-6, 8-6, pentru Arrubarrena, după două ore și opt minute, deși, în setul decisiv, la 5-4 pentru ea, Ana Bogdan a servit pentru câștigarea meciului. Arruabarrena a făcut însă rebreak, producând momentul psihologic în care românca a cedat definitiv inițiativa.

Ana Bogdan rămâne cu 10 puncte WTA și 39.000 de lire sterline, în timp ce iberica se pregătește de confruntarea cu Su Wei Hsieh, din Taipei, care a eliminat-o pe Anastasia Pavliucenkova, a 30-a favorită a competiției, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Marius Copil, locul 94 mondial, singurul reprezentant al României pe tabloul principal de simplu masculin, a avut meci greu cu olandezul Robin Haase, locul 43 mondial.

Românul a luptat eroic, încercând să profite la maxim de serviciul formidabil, dar a trebuit să se recunoască învins după un meci de trei ore și trei minute.

A fost 7-6, 7-5, 4-6, 7-6, pentru Haase, care, grație plusului de experiență la nivel înalt, a reușit să anuleze cei 26 de ași reușiți de român.

Marius Copil rămâne și el cu 10 puncte ATP și 39.000 de lire sterline și ratează un duel de foc cu australianul Nick Kyrgios în turul al doilea.

Sperăm ca onoarea României să fie salvată, marți, de Simona Halep și Monica Niculescu, jucătoare programate să joace în a doua jumătate a zilei. Cele două înfruntă două sportive din Japonia, Simona Halep urmând să dea piept cu Kurumi Nara, în timp ce Monica Niculescu își măsoară forțele cu Naomi Osaka.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv