Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Înfrângerea care a rupt vestiarul la Steaua

Cotată cu şanse mari la câştigarea unui nou titlu de campioană, Steaua Bucureşti trece prin momente extrem de dificile.

1111cfr-interior

Formaţia antrenată de Mirel Rădoi a pierdut, cu 0-2, meciul cu CFR Cluj, de duminică seara, iar eşecul din “Gruia” a distrus atmosfera din vestiarul Stelei.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu susţine că nu înţelege de ce el şi colegii săi sunt inofensivi pe teren, dar are puterea să recunoască faptul că meciul de pe terenul lui CFR a fost unul dintre cele mai slabe ale Stelei.

“Mie personal mi-a fost ruşine şi cred că şi colegilor mei. Am prins vremuri când eram foarte mulţi români la această echipă, colegi şi la naţională, şi eram mai puternici”, a spus Chipciu.

Unul dintre jucătorii ajunşi pe lista neagră este atacantul Gregory Tade. Deşi a jucat o repriză, fotbalistul francez nu a reuşit nici de această dată să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Mai mult, Tade a oferit câteva declaraţii aiuritoare după meci, iar şefii Stelei l-au acuzat că “nu pare să facă parte din familia Stelei”.

De altfel, principala problemă a Stelei pare să fie ineficienţa din ofensivă. Campioana are doar ceva mai mult de un gol marcat pe meci şi este chiar în pericol să piardă calificarea în play-off.

Nu în ultimul rând, antrenorul Mirel Rădoi este acuzat că nu are experienţa necesară pentru a mai ţine vestiarul în mână, iar conducerea clubului este acuzată că a pus prea mare preţ pe venirea lui Houssine Kharja, un jucător cu un CV impresionant, dar care are mari probleme fizice şi s-a accidentat din nou înainte de partida cu CFR Cluj.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv