Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Inter – Barcelona, derbiul zilei în UEFA Champions League. Programul și televizările de marți

Marți seara se joacă primele opt meciuri din etapa a patra a grupelor UEFA Champions League.

Derbiul rundei se joacă la Milano, Internazionale urmând să primească replica formației catalane FC Barcelona.

Barcelona are cinci victorii consecutive, dar s-a chinuit în ultimele două meciuri jucate fără Lionel Messi, fotbalist care este puțin probabil să apară și în partida de marți seara.

Inter nu are probleme mari de lot și este într-o formă extraordinară. A câștigat ultimele două meciuri cu un golaveraj total de 8-0, deși AC Milan a fost una dintre adversare. Mai mult, Inter are nouă victorii și o singură înfrângere în ultimele 10 partide jucate, cedând doar în turul cu Barcelona, 0-2, ceea ce ne facem să credem că marți seara asistăm la un meci de cinci stele pe Giuseppe Meazza.

Alte două partide extrem de tari sunt Napoli – Paris Saint Germain și Atletico Madrid – Borussia Dortmund. Napoli și Paris Saint Germain se bat pentru trei puncte care le-ar menține în lupta pentru calificarea în faza optimilor de finală, în timp ce la Madrid, Atletico aruncă totul în luptă pentru a-și lua revanșa după ce a fost umilită de Borussia, 0-4, la Dortmund, în tur.

Program UEFA Champions League

19.55, Steaua Roșie Belgrad – FC Liverpool

19.55, AS Monaco – FC Bruges

22.00, Atletico Madrid – Borussia Dortmund

22.00, FC Porto – Lokomotiv Moscova

22.00, Internazionale Milano – FC Barcelona

22.00, Napoli – Paris Saint Germain

22.00, Schalke 04 – Galatasaray Istanbul

22.00, Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv