Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Juniorii lui Hagi s-au recules la Club Colectiv

Afectaţi de tragedia petrecută vineri seara la Club Colectiv, din Bucureşti, componenţii echipei de fotbal Viitorul Constanţa U19 au mers luni pentru a se reculege la locul tragediei.

viitorul

Juniorii lui Hagi au aprins lumânări şi candele, au depus flori şi s-au rugat pentru sănătatea celor internaţi după teribila tragedie.

De asemenea, fotbaliştii Viitorului s-au declarat emoţionaţi de cele văzute la faţa locului.

Viitorul Constanţa s-a impus duminică, cu 2-1, în meciul cu echipa de juniori sub 19 a formaţiei Dinamo Bucureşti, iar marţi se va deplasa în Cehia pentru confruntarea cu FK Pribram din Youth League.

Viitorul s-a calificat în turul al doilea al Youth League după 2-2 şi 5-1 cu FC Minsk, în timp ce Pribram a trecut cu 2-0 şi 2-1 de Zimbru Chişinău.

Înainte de a pleca în Cehia, juniorii Viitorului vor asista luni seara la meciul pe care seniorii lui Hagi îl vor disputa împotriva celor de la Dinamo, în etapa a 16-a a Ligii I.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv