Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

La AS Club Politehnica a început, într-un anonimat total, Campionatul Național de tenis

AS Club Politehnica găzduiește, la terenurile din strada Alexandru Ivasiuc nr. 7, o nouă ediție a Campionatului Național de tenis, competiție dedicată seniorilor și senioarelor.

Competiția propriu-zisă a debutat încă de sâmbăta trecută, când au fost programate partidele din calificările de la simplu masculin.

Luni s-au jucat și primele meciuri de pe tablourile principale de simplu masculin și simplu feminin. Și, din păcate, ca la orice competiție sportivă de la noi din țară, Campionatul Național de tenis se joacă într-un anonimat total.

Doar răzleț, pe marginea terenului, se mai poate vedea câte un părinte sau o altă rudă a sportivilor implicați.

Culmea este că partidele de luni, din primul tur, s-au jucat și fără arbitri, astfel că stabilirea punctelor și a rezultatelor s-a făcut de cele mai multe ori la mica înțelegere.

Campionatul Național beneficiază de prezența la start a unor jucători importanți. La masculin, principalul favorit este considerat Bogdan Apostol, jucător ajuns pe locul 599 mondial și care de curând a prins lotul României de Cupa Davis.

Bogdan Apostol reprezintă CSM București la Campionatul Național și cel mai probabil se va bate pentru trofeul pus în joc cu Bogdan Borza, un alt reprezentant al CSM București, și cu Vasile Antonescu, jucător de la Dinamo Brașov.

Lipsește de la start poate cel mai important nume al momentului din tenisul masculin românesc. Dragoș Dima, locul 279 mondial, a câștigat săptămâna trecută challengerul de la Sibiu și nu s-a putut recupera în timp util pentru a se înscrie la turneul de la București.

Tabloul feminin este dominat de prezența unor mari speranțe ale acestui sport. Miriam Bulgaru este considerată favorita principală.

Sportiva de 19 ani ocupă locul 419 mondial și reprezintă la această competiție Clubul Sportiv Dinamo București.

Alături de ea se mai remarcă prezența unor nume precum Ilona Ghioroaie, de la Clubul Sportiv Universitar Pitești, 20 de ani, locul 456 mondial, și Oana Simion, de la Clubul Sportiv Dinamo București, 22 de ani, locul 470 mondial.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv