Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Liverpool a câștigat primul mare derby din UEFA Champions League

Marți seara au început meciurile din grupele UEFA Champions League, cea mai tare competiție de fotbal inter-cluburi din lume.

Primul mare meci al sezonului de UEFA Champions League a fost duelul dintre FC Liverpool si Paris Saint Germain. Iar confruntarea de pe Anfield Road s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

A fost 3-2 pentru Liverpool, la capătul unui meci în care englezii au condus cu 2-0, au fost egalați pe final și au marcat golul victoriei după un iureș de final ce i-a lăsat fără replică pe Neymar și compania.

Sturridge și Milner, din penalty, au marcat pentru 2-0, în timp ce Meunier și Mbappe au punctat pentru 2-2, într-un meci în care Neymar sau Cavani au fost reduși la tăcere.

Iureșul de final al gazdelor a dus la golul marcat de Roberto Firmino, după ce Liverpool a ratat ocazii mari într-un interval de câteva minute și a demonstrat de ce fotbalul englez rămâne la putere.

Un alt meci nebun s-a jucat la Milano, acolo unde Internazionale a fost tăvălită 85 de minute de Tottenham Hotspur, dar pe final a găsit forțe nebănuite pentru a întoarce rezultatul și a se impune cu 2-1.

Icardi și Vecino au anulat reușita de generic a lui Eriksen din minutul 53. Tottenham ratase multe ocazii uriașe până când Inter a egalat, astfel că s-a respectat dictonul ce spune că ocaziile se răzbună.

A fost însă și seara lui Lionel Messi, super-starul argentinian înscriindu-se deja în lupta pentru cel mai bun jucător și cel mai bun marcator al competiției după ce a reușit o triplă în victoria cu 4-0 obținută de FC Barcelona împotriva formației PSV Eindhoven.

În celelalte meciuri de marți seara s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Bruges – Borussia Dortmund 0-1, AS Monaco – Atletico Madrid 1-2, Steaua Roșie Belgrad – Napoli 0-0, Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moscova 3-0 și Schalke 04 – FC Porto 1-1.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv