Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: ÎCCJ va contesta la CCR Legea de eliminare a pensiilor speciale / Președintele Instanței supreme a convocat Secțiile Unite / POLITICĂ: Guvernul își angajează răspunderea pe Legea alegerii primarilor în 2 tururi / Proiectul a fost modificat pe ultima sută de metri / S-a redus la 2 luni perioada pentru flotanții care pot vota /

Breaking News:
 

Lucescu, simbol în Liga Campionilor. Doar patru antrenori au mai reuşit asta!

Pentru mulţi antrenori este un vis să antreneze în Liga Campionilor. Românul Mircea Lucescu va deveni miercuri a cincilea antrenor care ajunge la 100 de meciuri în competiţia visurilor.

lucescu liga campionilor

Doar patru antrenori au mai reuşit să atingă această bornă: scoţianul Alex Ferguson, francezul Arsene Wenger, italianul Carlo Ancelotti şi portughezul Jose Mourinho.

Cele 99 de partide de până acum, Mircea Lucescu le-a adunat în 14 sezoane de Liga Campionilor, timp în care a antrenat Şahtior Doneţk (64 de meciuri), Galatasaray (26), Beşiktaş (6) şi Internazionale Milano (3). Până acum, Lucescu are 35 de victorii, 24 de remize şi 40 de înfrângeri. Tehnicianul român a atins sferturile Ligii de trei ori, în 1999 cu Inter, în 2001 cu Galatasaray şi în 2011 cu Şahtior.

Foarte interesant este şi faptul că Lucescu a întâlnit-o cel mai des în Liga Campionilor pe Barcelona (opt meciuri), statistica fiind în favoarea catalanilor: cinci victorii, un egal şi două înfrângeri.

Mircea Lucescu va antrena meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor miercuri, când formaţia sa, Şahtior Doneţk, întâlneşte în deplasare Malmo, în grupa A a competiţiei.

0 Shares