Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Manchester City, cea mai scumpă echipă din istoria fotbalului

Manchester City, echipa antrenată de Josep Guardiola, este la un pas de a câștiga campionatul de fotbal al Angliei.

“Cetățenii” domină competiție de o manieră categorică. Au 23 de victorii din 27 de meciuri și un avans de 16 puncte față de a doua clasată, Manchester United, cu doar 11 etape înainte de finalul campionatului.

Guardiola a muncit enorm pentru a-și duce echipa în vârf, dar a primit și un suport pe măsură din partea reprezentanților clubului.

Conducerea i-a asigurat transferuri în valoare de 878 de milioane de euro pentru ca echipa să ajungă la acest nivel. Iar conform specialiștilor de la football-observatory.com, suma respectivă face ca Manchester City să fie considerată cea mai scumpă echipă de fotbal din istorie.

Culmea este că Manchester City nu a bătut recorduri în materie de transferuri, dar a făcut multe mutări costisitoare, aducând fotbaliști precum Kyle Walker (50 de milioane de lire sterline), John Stones (50 de milioane de lire sterline), Aymeric Laporte (57 de milioane de lire sterline), Leroy Sane (46,5 milioane de lire sterline), Bernardo Silva (43,5 milioane de lire sterline) sau Ederson Moraes (35 de milioane de lire sterline).

Deși a dat 220 de milioane de euro pentru Neymar și 180 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, Paris Saint Germain ocupă doar locul al doilea în topul celor mai scumpe cluburi din lume, cu o cotă de 805 milioane de euro.

Podiumul este completat de Manchester United, trupa lui Jose Mourinho având o cotă de 747 de milioane de euro după ce a dat 105 milioane de euro pe Paul Pogba, 90 de milioane de lire sterline pe Romelu Lukaku, 57,6 milioane de lire sterline pe Anthony Martial și 30 de milioane de lire sterline pe Luke Shaw.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv