Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Mega-lovitură! Federația Română de Fotbal activează de aproape patru ani în ilegalitate

Fostul mare fotbalist român Marcel Pușcaș a dat publicității, miercuri, un document care arată că de aproape patru ani, respectiv de când a fost instalat Răzvan Burleanu în fruntea Federație, FRF activează în ilegalitate.

Documentul care arata ca Tribunalul Bucuresti nu recunoaste legal actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal

Pușcaș susține că problema este cât se poate de simplă. Niciun angajat al Federației nu s-a gândit, după alegerea lui Răzvan Burleanu, din martie 2014, să modifice la Tribunalul București, în Registrul Special al Federațiilor, numele noului șef al FRF și, mai ales, noua componență a Comitetului Executiv.

Într-o intervenție avută pentru 100sport.ro, Pușcaș susține că a obținut documentul de la Tribunalul București la începutul acestui an și că asta înseamnă că “toate deciziile Comitetului Executiv din ultimii patru ani sunt ilegale și ar putea fi anulate de orice nemulțumit care invocă în instanță inexistența acestui Comitet Executiv”.

Rivalii il acuza pe Puscas ca a inceput batalia pentru alegerile pentru sefia FRF, organizate in acest an

Pușcaș, care, culmea, este angajat la Federație în funcția de director de dezvoltare regională și comercială, anunță că, conform documentului eliberat de Tribunalul București, printre reprezentanții FRF ar trebui să se afle, oficial, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, respectiv fosta conducere, dar și personaje precum Florian Walter, Dumitru Costin, Sorin Țerbea, Marian Pălărie, Cornel Șfaițer sau Ion Crăciunescu.

În plus, Pușcaș atrage atenția că actualii membri ai Comitetului Executiv ar putea fi acuzați foarte ușor de abuz în serviciu, fals, uz de fals sau înșelăciune.

54 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv