Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Mega-scandal la Wimbledon! Serena Williams, desemnată cap de serie deși ocupă locul 183 mondial

Nici nu a început ediția din acest an a Wimbledonului că avem deja parte de un mega-scandal.

Organizatorii au anunțat miercuri listele cu capii de serie și a ieșit în prim-plan că, spre nemulțumirea multor jucătoare, americanca Serena Williams a fost desemnată favorită 25, deși ocupă locul 183  mondial în acest moment.

Serena a revenit de curând în activitate, după ce a născut, iar rezultatele nu au fost dintre cele mai mulțumitoare. Totuși, organizatorii de la Wimbledon au luat în calcul cele șapte trofee cucerite de americancă pe iarba londoneză și au decis să-i ofere un mare avantaj.

Prima jucătoare lovită de această decizie este slovaca Dominika Cibulkova, cea care trebuia să fie cap de serie numărul 32 și care, prin promovarea Serenei Williams, și-a pierdut statutul de cap de serie și ar putea avea parte de un adversar tare încă din primul tur.

Dominika a fost susținută de mai multe jucătoare de top care și-au manifestat public nemulțumirea față de avantajul acordat Serenei, mai ales că nu este prima dată când americanca este favorizată la Wimbledon.

În altă ordine de idei, Simona Halep, liderul mondial, și-a păstrat statutul de cap de serie numărul 1, deși existau informații conform cărora va fi desemnată doar cap de serie numărul 3.

Mihaela Buzărnescu apare și ea pe lista capilor de serie, dar a fost retrogradată o poziție. Deși este locul 28 mondial a fost desemnată a 29-a favorită prin promovarea Serenei Williams.

Avem favorite și la dublu. Monica Niculescu și belgianca Kirsten Flipkens sunt favorite 13, iar Irina Begu și Mihaela Buzărnescu sunt favorite 15. La acest capitol domină perechea alcătuită din unguroaica Timea Baboș și Kristina Mladenovic, din Franța.

La simplu masculin favoriți sunt Roger Federer, Rafael Nadal și Marin Cilic, iar la dublu masculin favorită este perechea alcătuită din austriacul Oliver Marach și croatul Mate Pavic.

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv