Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Mititelu, după ce a pierdut procesul de 220 de milioane de euro cu Dragomir și Mircea Sandu: “Regret că v-am dezamăgit”

Magistrații de la Curtea de Apel București au decis joi, definitiv, să-i achite pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir într-un dosar de abuz în serviciu și folosirea influenței.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal erau acuzați că au dezafiliat ilegal echipa de fotbal Universitatea Craiova și i-au produs pagube uriașe afaceristului Adrian Mititelu, fostul patron al echipei.

De altfel, Mititelu a încasat, joi, o lovitură teribilă. Afaceristul începuse să viseze frumos după ce prima instanță anunța că îi obligă pe inculpați să-i plătească daune de peste 220 de milioane de euro.

Cu gândul că de banii respectivi ar putea să-și facă o echipă de fotbal care să se bată de la egal la egal cu marile forțe ale Europei, Mititelu a fost readus cu picioarele pe pământ.

Afaceristul nici nu a mai avut puterea necesară pentru a comenta decizia de joi, dar a postat pe Facebook următorul mesaj:

“Este o decizie mișelească, criminală și total nedreaptă! În România europeană justiția este doar o iluzie! Am luptat șase ani împotriva acestei organizații criminale cu speranța că totuși se face dreptate. Am fost, se pare, un naiv! Magistrații care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriașă povară toată viața. În plină democrație, mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro. Oricum, vreau să știți că am făcut tot ce este posibil omenește pentru a aduce clubul înapoi, dar, din păcate, n-am reușit. Peste ani, probabil foarte mulți, se va face dreptate într-un final, însă până atunci vor fi multe suferințe. Regret enorm că v-am dezamăgit”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv