Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Naționala de rugby, meci crucial pentru viitorul acestui sport. Selecționerul Thomas Lievremont riscă și face experimente

Naționala de rugby a României joacă sâmbătă, la Baia Mare, meciul decisiv pentru menținerea în Rugby Europe Championship, practic al doilea eșalon valoric la nivel continental.

Thomas Lievremont

Este primul meci oficial jucat de România după ce Stejarii au fost retrogradați în clasamente la masa verde, pentru că au folosit un jucător care nu era eligibil, și au ratat astfel calificarea la Cupa Mondială de anul viitor.

Este, practic, un nou început pentru rugbiul românesc, iar marile noastre speranțe se leagă de experiența și curajul noului antrenor, francezul Thomas Lievremont, personaj care a strălucit mai ales ca jucător adunând 27 de selecții în naționala țării sale.

Lievremont este extrem de încrezător în șansele ca România să obțină un succes pe bazele căruia să se construiască un viitor frumos pentru acest sport.

Totuși, tehnicianul francez riscă enorm, urmând să abordeze partida cu Portugalia aruncând în luptă, încă din primul minut, nu mai puțin de trei debutanți, steliștii Ionel Melinte și Daniel Plai și timișoreanul Vlad Zaharia.

România începe meciul cu Portugalia folosind următoarea formulă: Constantin Pristaviță, Eugen Căpățână, Alexandru Țăruș – Marius Antonescu, Adrian Moțoc – Mihai Macovei, Andre Gorin, Valentin Ursache – Florin Surugiu, Daniel Plai – Ionuț Dumitru, Fonovai Tangimana, Cătălin Fercu, Vlad Zaharia – Ionel Melinte.

Rezerve sunt Andrei Rădoi, Ionel Badiu, Alexandru Gordaș, Johan van Heerden, Adrian Ion, Valentin Calafeteanu, Vlad Popa, Florin Vlaicu.

Portughezii abordează și ei partida cu o echipă improvizată, fiind în imposibilitatea de a utiliza mai mulți jucători care evoluează în străinătate.

Chiar și așa, Portugalia vine să-și vândă scump pielea și avem nevoie de multă atenție pentru a evita o nouă surpriză neplăcută.

Duelul de la Baia Mare începe la ora 14.00 și va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv