Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Naționala României, meci dur în infernul de la Belgrad

Naționala de fotbal a României întâlnește luni seara, de la 21.45, în direct pe PRO TV, echipa similară a Serbiei.

Partida se dispută la Belgrad și contează pentru etapa a doua a grupelor UEFA Nations League.

Și se anunță unul dintre cele mai dificile meciuri din istoria recentă a naționalei țării noastre din cauza a cel puțin trei factori.

Tricolorii au dezamăgit la debutul în această competiție, 0-0 cu rezervele din Muntenegru pe teren propriu. În plus, doi dintre oamenii de bază s-au accidentat, Chiricheș și Pintilii urmând să rateze partida de la Belgrad.

Mai mult, sârbii pregătesc o atmosferă infernală pentru a da aripi unei naționale care oricum are în componență mulți jucători ce evoluează în campionate de top.

Însă jucătorii noștri ar putea fi impulsionați de succesul obținut de naționala de tineret în Portugalia și s-ar putea mobiliza exemplar pentru obținerea unui rezultat care să ne mențină în lupta pentru câștigarea grupei.

În afară de Serbia – România, luni se mai joacă Portugalia – Italia, Suedia – Turcia, Scoția – Albania, Muntenegru – Lituania, Andorra – Kazahstan, Kosovo – Insulele Feroe și Malta – Azerbaidjan.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv