Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Naționala României și-a spălat imaginea cu un egal în Serbia

Naționala de fotbal a României a bifat, luni seara, al doilea egal consecutiv din actuala ediție a UEFA Nations League, după ce a făcut 2-2 cu Serbia, marea favorită a grupei, în deplasare.

Impulsionați de rezultatul remarcabil obținut de naționala de tineret, care s-a impus în Portugalia, Tricolorii au abordat cu mult mai mult aplomb confruntarea cu Serbia, din deplasare, față de meciul cu Muntenegru de pe teren propriu.

Chipciu și Țucudean au irosit două momente extrem de favorabile, în primele șapte minute ale disputei. Răspunsul prompt al sârbilor a venit de la vârful împins, Mitrovic.

Reluarea acestuia cu capul a fost respinsă cu greu de Tătărușanu, mingea lovind și transversala.

Deschiderea scorului a venit în minutul 26. Tătărușanu a respins aiurea un balon în față și Mitrovic, deși bine marcat de Bancu și Săpunaru, a dovedit o forță fizică ieșită din comun și a punctat cu o reluare din apropiere.

Culmea, România nu a cedat după golul încasat, deși Bancu a avut mari probleme în flancul stâng cu Dușan Tadic.

În prelungirile primei reprize, Chipciu putea să egaleze, dar șutul său a fost deviat în transversală.

Inevitabil s-a produs în startul reprizei secunde, respectiv în minutul 48. Chipciu l-a driblat elegant pe Kolarov, a fost tras de acesta în careu și Stanciu a transformat în gol penaltiul acordat, reușind să restabilească egalitatea.

Bucuria noastră a durat doar un sfert de oră. Mitrovic a făcut dubla în minutul 63, punctând cu un șut din întoarcere.

Din fericire, Țucudean avea să demonstreze că este un atacant cel puțin la fel de bun precum vârful sârbilor și a făcut 2-2 în minutul 69, cu o reluare din prima, pe colțul scurt, după un corner executat de Stanciu.

Finalul partidei a fost unul de infarct. Mai întâi Mitriță a scăpat singur cu goalkeeperul advers, dar l-a luat la țintă pe portarul sârbilor într-o situație iminentă de gol.

Apoi, Matic prinde o torpilă periculoasă de la 25 de metri și Tătărușanu reține în doi timpi, deși mai mulți adversari stăteau la pândă.

Serbia – România s-a încheiat 2-2 și formația noastră obține un punct extrem de important în lupta pentru câștigarea grupei, după un joc mult mai bun făcut decât cel de la Ploiești.

În celălalt meci al grupei, Muntenegru a trecut de Lituania, scor 2-0, grație golurilor înscrise de Savic și Jankovic într-un interval de două minute.

Cele mai așteptate meciuri ale serii s-au încheiat cu surprize. Portugalia, deși fără Cristiano Ronaldo, a trecut, cu 1-0, de Italia, iar Turcia a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 3-2 în Suedia, grație golurilor marcate pe final de Emre Akbaba, jucător născut în Franța și care a semnat de curând cu Galatasaray Istanbul, după ce a reușit, din postura de mijlocaș, 52 de goluri în 136 de meciuri jucate pentru Alanyaspor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv