Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

“Noul” Messi şi-a dat cu artificiile în cap de Crăciun şi riscă să-şi piardă un ochi

Considerat în urmă cu un deceniu unul dintre cei mai tehnici fotbalişti argentinieni, atacantul Lucas Viatri (30 de ani) trece prin momente extrem de delicate.

Actualmente echipier al formaţiei Penarol Montevideo, Viatri riscă să-şi piardă vederea la ochiul stâng, după ce, de Crăciun, a dat o petrecere de pomină la Buenos Aires, petrecere în timpul căreia, pe fondul consumului de alcool, s-a lovit cu mai multe artificii în cap.

Viatri a suferit numeroase arsuri la nivelul feţei şi pe piept, iar medicii susţin că ar avea nevoie de cel puţin două luni de pauză pentru a se recupera.

Fotbalistul le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, prin intermediul unui celebru site de socializare, şi şi-a cerut scuze conducerii clubului din Montevideo.

Totuşi, Viatri este cunoscut drept un personaj aparte în fotbalul argentinian. În urmă cu aproximativ un deceniu, când activa la clubul Boca Juniors, era considerat urmaşul demn al celebrului Lionel Messi.

Posesor al unei tehnici impresionante, dar şi al unui fizic impunător, 1,85 metri înălţime, şi al unui şut năpraznic, Viatri era considerat noul mare produs de export al fotbalului argentinian, fiind curtat de cele mai multe cluburi din Europa.

Teribilismul şi grupul din care făcea parte i-au îngropat cariera încă de dinainte de a începe. În 2008, la doar câteva luni după ce debutase pentru echipa de seniori a celor de la Boca Juniors, Viatri a ajuns după gratii.

A fost implicat într-un jaf armat la un salon de cosmetică. Fotbalistul a petrecut 30 de zile după gratii şi, în cele din urmă, a scăpat cu închisoare cu suspendare.

Însă a rămas în perioadă de supraveghere cu interdicţie de a părăsi ţara, decizie care l-a costat un transfer extrabănos la un club tare din Europa.

Abia în 2014 a reuşit să scape de pedeapsă şi a prins un contract în China, la Shanghai Shenhua, dar comportamentul iresponsabil l-a făcut să prindă doar 12 meciuri pentru gruparea chineză, perioadă în care a înscris şi patru goluri.

Viatri a rămas cu trei selecţii în naţionala Argentinei, în meciuri jucate pe teren propriu pentru că nu avea voie să părăsească ţara, şi cu un palmares mult sub potenţialul său.

A înscris 66 de goluri în 251 de meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut, a câştigat de două ori Apertura, cu Boca Juniors, şi campionatul Uruguaiului, cu Penarol Montevideo.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv