Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Novak Djokovic face tripla la US Open și reintră în lupta pentru locul 1 mondial

Sârbul Novak Djokovic a câștigat duminică seara, pentru a treia oară în carieră, titlul pus în joc la US Open, ultimul Grand Slam de tenis al anului.

A fost un succes facil pentru Nole, care s-a impus, cu 6-3, 7-6, 6-3, în confruntarea cu argentinianul Juan Martin del Potro, jucător care a reușit să-i pună probleme sârbului doar în setul al doilea.

Culmea, în cele șapte meciuri jucate la US Open, Djokovic a pierdut doar două seturi și acelea în primele două tururi, cu ungurul Marton Fucsovics și cu americanul Tennys Sandgren, semn că sârbului i-a luat ceva timp până să se încălzească.

Dar, apoi, Djokovic a fost de neoprit, chit că în fața lui au stat capi de serie precum Richard Gasquet, Nishikori sau Del Potro.

Succesul lui Nole la US Open a fost al treilea din carieră. El s-a mai impus la New York în 2011, împotriva lui Nadal, și în 2015, împotriva lui Federer.

Victoria de duminică i-a permis sârbului să urce de pe locul 6 pe locul 3 mondial și să reintre oficial în lupta pentru șefia clasamentului ATP.

De altfel, în acest moment, Djokovic mai este depășit doar de marii săi rivali, Nadal și Federer. Cei trei sunt cei mai bătrâni jucători dintre primii opt clasați din ierarhia ATP semn că puștii încă nu pot ține pasul cu vechea gardă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv