Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Nu le place la simplu şi pace

Patru jucătoare de tenis din România au fost implicate, marţi, în meciuri de simplu disputate la turneele de la Moscova şi Luxemburg.

Andreea Mitu
Andreea Mitu

Andreea Mitu a intrat pe teren în Luxemburg, iar Alexandra Dulgheru, Ana Bogdan şi Monica Niculescu au jucat în Rusia. Şi toate cele patru jucătoare de tenis din România au dat-o în bară, semn că probele de simplu sunt prea grele pentru ele. Andreea Mitu a pierdut cu Johanna Larsson, 6-7, 7-6, 3-6, Ana Bogdan a servit pentru câştigarea primului set al meciului cu Kristina Mladenovic, dar a pierdut partida, 6-7, 3-6, Monica Niculescu a fost învinsă de Anastasia Pavliucenkova, 5-7, 6-0, 4-6, iar Alexandra Dulgheru a pierdut cu Karolina Plişkova, 4-6, 7-5, 6-7. Onoarea pe această săptămână ar putea fi salvată de Irina Begu, cea care joacă miercuri împotriva Dariei Kasatkina, în optimile de la Kremlin Cup, dar se pare că pentru o nouă evoluţie strălucitoare trebuie să aşteptăm până săptămâna viitoare, când Simona Halep va evolua la Turneul Campioanelor.

De remarcat este faptul că jucătoarele noastre se descurcă mult mai bine în jocul pe echipe. Irina Begu şi Monica Niculescu sunt în sferturi la Moscova, după 6-3, 7-6, cu Alize Cornet şi Daria Gavrilova, iar Raluca Olaru a ajuns şi ea în sferturi la Kremlin Cup, alături de canadianca Gabriela Dabrowska, după 6-1, 6-4, cu Anastasia Bukhanko şi Iva Majoli.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv