Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

OFICIAL! Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal

Din acest weekend a devenit oficial faptul că Ionuț Lupescu va candida la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal din 18 aprilie.

Fostul internațional român a confirmat informația și a anunțat că în scurt timp va face și o conferință de presă prin intermediul căreia să-și anunțe echipa, programul și intențiile.

Mai întâi, Lupescu a anunțat că vrea să candideze la alegeri printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a soției sale.

“Sunteți mulți care mi-ați solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experiența, cunoștințele și pasiunea în serviciul fotbalului din țara mea. V-am auzit, am înțeles, am cântărit și am luat decizia conformă cu dorințele voastre, să îmi depun candidatura la președinția Federației Române de Fotbal”, a fost mesajul lui Ionuț Lupescu, actual șef al Comisiei Tehnice de la UEFA.

Ulterior, Lupescu a intervenit pe la diferite posturi de televiziune. Printre altele, a anunțat că și-a încheiat colaborarea cu UEFA, că va pleca prin țară pentru a discuta cu cei care votează la alegerile și a ales să candideze pentru că avea nevoie de o nouă provocare și pentru că se simte suficient de matur încât să iasă din zona de confort, chiar dacă avea o situație excelentă la UEFA.

Lupescu este al cincilea candidat care își depune candidatura la alegerile din aprilie, după Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Erau vehiculate și alte nume, precum Cristi Balaj sau Florin Prunea, dar în condițiile apariției lui Ionuț Lupescu este posibil ca aceștia să renunțe în ideea că nu au nicio șansă.

Lupescu a mai activat în cadrul Federației Române de Fotbal în perioada 2005-2011, perioadă în care a fost director general.

Ca fotbalist, Ionuț Lupescu (49 de ani) a evoluat pentru Dinamo București, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor și Al Hilal.

A marcat șase goluri în 74 de selecții la naționala României. A câștigat trei titluri de campion al României, trei Cupe ale României și Cupa Germaniei.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv