Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Patru dintr-o lovitură! România, fără mai mulţi fotbalişti importanţi în Danemarca

Naţionala de fotbal a României joacă duminică împotriva selecţionatei din Danemarca, în deplasare, în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, de anul viitor.

Meciul nu are o importanţă anume pentru echipa noastră, însă danezii au mare nevoie de cel puţin un punct pentru a-şi consolida locul 2 în grupă şi pentru a-şi asigura calificarea la barajul pentru turneul final.

Mai mult, în cazul unei victorii a danezilor, coroborată cu un eventual eşec suferit de Polonia în meciul cu Muntenegru, i-ar aduce pe nordici în ipostaza de a câştiga grupa şi de a merge direct la Campionatul Mondial.

Încurajaţi de succesul obţinut în partida cu Kazahstan, 3-1, “tricolorii” anunţă că merg la Copenhaga pentru a face o figură frumoasă şi a se revanşa împotriva danezilor pentru rezultatele mai slabe înregistrate în ultimele meciuri directe.

Totuşi, misiunea noului selecţioner Cosmin Contra este una foarte dificilă în condiţiile în care nu va putea utiliza aproape o jumătate din echipa de start folosită în confruntarea cu Kazahstanul.

Romario Benzar şi Alexandru Chipciu, cei doi fotbalişti care au asigurat flancul drept al echipei noastre, sunt suspendaţi. Mihai Pintilii a suferit o accidentare la gamba dreaptă, iar Gheorghe Grozav va lipsi şi el din cauza unei tăieturi suferite la călcâiul piciorului drept.

În aceste condiţii, selecţionerul Cosmin Contra a fost obligat să-l cheme de urgenţă pe mijlocaşul dinamovist Paul Anton pentru a completa lotul care va face deplasarea în Danemarca.

Ţinând cont de numeroasele absenţe, România ar putea aborda meciul de la Copenhaga cu următoarea formulă de start: Tătăruşanu – Chiricheş, Bălaşa, Dragoş Grigore, Ganea – Hoban, Răzvan Marin – Ioniţă, Budescu, Stanciu – Keşeru.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv