Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria / POLITICĂ: Președintele Iohannis și premierul Orban participă la recepția Ambasadei SUA / ANM: Cod Galben de caniculă în 22 de județe și București / Cod Portocaliu și Galben de ploi, în vestul țării / 

Breaking News:
 

Pelletier îl acuză pe Djokovic de dopaj

Un “serviciu” uluitor i-a dat fosta jucătoare de tenis Helene Pelletier tenismenului Novac Djokovic – fostul număr 1 ATP. Pelletier îl acuă pe Djokovic de dopaj.
Novac Djokovic
După cum se știe, zilele trecute, Novak Djokovic ne-a spus că nu va mai evolua în acest sezon din cauza unor probleme medicale.

Dar Helene Pelletier – 58 de ani și fostă nr. 405 WTA la dublu – a venit cu altă versiune și a făcut acuzații grave și la adresa șefiilor ATP.

“Spun doar ce se aude prin culise. Cei din tenis nu cred că braţul să are probleme. Desigur, e o boală cronică, una care îl face să sufere, dar sunt şi oameni care susţin că ar putea fi vorba de dopaj.

Nu e confirmată informaţia, însă se pare că se doreşte protejarea lui Djokovic, la fel cum în trecut s-a întâmplat cu Andre Agassi sau Martina Navratilova”, a spus Helene Pelletier în presa din Montreal.

Conform presei sârbe, Novak Djokovic și-a consultat deja avocații și intenționează o acționeze în justiție pe Helene Pelletier.

Noul scandal a izbucnit la scurt timp după ce fanii tenisului erau şocaţi să afle că o fostă finalistă la Roland Garros și fost număr 5 mondial, a fost depistată pozitiv, în urma unui control anti-doping efectuat de Federația Internațională de Tenis (ITF) în prima parte a acestui an.

Este vorba despre tenismena Sara Errani. Acesta a fost cel mai important caz de dopaj din tenis, după cel al Mariei Sharapova, depistată pozitiv la începutul anului precedent.
Rafael Nadal
Cu o situație asemănătoare s-a confruntat în 2016 și tenismanul spaniol Rafael Nadal, acuzat de dopaj de către fostul ministru francez al sportului, Roselyne Bachelot, pe care a acționat-o în justiție, verdictul fiind așteptat în luna octombrie.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv