Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Prima reacție a lui Răzvan Burleanu, după ce a câștigat la pas alegerile pentru un nou mandat de președinte

Răzvan Burleanu rămâne pentru încă patru ani președintele Federației Române de Fotbal.

L-a bătut de o manieră categorică pe fostul internațional Ionuț Lupescu, deși acesta a defilat cu Sir Alex Ferguson, Mircea Lucescu și Cristi Chivu și a promis o revoluție totală.

Faptul că nu a băgat în seamă cluburile mici sau cele de la fotbal feminin ori fotbal în sală, dar mai ales pozele cu Liviu Dragnea și Gabriela Firea i-au fost fatale lui Lupescu.

Primul mesaj transmis de Burleanu, după ce i-a fost validată victoria, a sunat astfel:

“Numărul meu de telefon rămâne același cum a fost timp de patru ani și după. Mulțumesc contracandidaților pentru participare. Ați fost azi foarte fermi, drepți, integri. Sunt mândru că fac parte din această familie. Trebuie să recunosc că, deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”.

Extrem de afectat de înfrângere, Ionuț Lupescu a transmis următorul mesaj: “Felicitări președintelui pentru alegerea câștigată. Vreau să mulțumesc celor care m-au votat și celor care au avut o altă opțiune. A fost datoria mea să vin și să încerc dezvoltarea fotbalului. Sper ca în următorii patru ani să aveți performanța pe care toată lumea o așteaptă”.

Dezamăgit de faptul că a primit doar opt voturi, Marcel Pușcaș a profitat de ocazie pentru a-și anunța retragerea din fotbal.

0 Shares