Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Primăria Sectorului 1 a bătut palma pentru preluarea Rapidului

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1, în frunte cu primarul Dan Tudorache, anunță oficial că s-a bătut palma pentru ca Primăria să preia echipa de fotbal Rapid București.

Deocamdată măsura este una cu caracter provizoriu, urmând ca Primăria Sectorului 1 să achite o taxă lunară de 5.000 de euro pentru a putea folosi sigla, culorile și denumirea echipei în sezonul 2017-2018 al Ligii a patra.

S-a luat această decizie pentru că licitația pentru aceste bunuri urma să fie organizată după startul campionatului astfel că cel puțin pentru un sezon Primăria Sectorului 1 are dreptul să folosească sigla, culorile și denumirea echipei Rapid.

Informația a fost confirmată de lichidatorul judiciar Mihai Florea, care a precizat că toți creditorii și-au dat acordul ca bunurile respective să fie închiriate Primăriei pe o perioadă de un an.

Ulterior, lucrurile s-ar putea modifica în funcție de cine câștigă licitația. Există posibilitatea ca licitație să fie câștigată de cineva cu o putere financiară mai mică și să se meargă pe aceeași idee, a unei echipe de fotbal sponsorizate în primul rând de Primăria Sectorului 1.

Pe de altă parte, licitația ar putea fi câștigată chiar de cei de la FC Voluntari, care au anunțat că pregătesc deja o fuziune cu Rapid, astfel că giuleștenii ar putea evolua din sezonul 2018-2019 în Liga I sau în cel mai rău caz în Liga a doua, dacă Voluntari retrogradează.

Nu în ultimul rând există posibilitatea ca licitația să fie câștigată de un finanțator străin, deși variante precum patronul lui Lokomotiv Moscova sau afaceristul puternic din Qatar par, măcar pentru momente, demne de un scenariu SF.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv